Szűrés

A(z) BlackBerry Passport kulcsszót tartalmazó cikkek

Már rendelhető az aranykeretes BlackBerry Passport

2015. január 19. -

Már megrendelhető a kanadai gyártó online áruházában a Passport aranyozott kerettel felturbózott prémium kiadása. Nem sok ember engedheti meg magának a luxust, hogy szert tegyen egy ilyen készülékre, ugyanis csupán 50 példány készült belőle.

Tovább

Hamarosan vörös színben is elérhető lesz a BlackBerry Passport

2014. november 17. -

Korlátozott darabszámban lesz elérhető november végétől a BlackBerry Passport vörös színváltozata, amit John Chen személyesen mutatott meg a kameráknak a vállalat üzleti eseményén.

Tovább

Figyelemre méltó a BlackBerry Passport ellenálló képessége [Videó]

2014. november 4. -

Bár a BlackBerry nem igazán hangsúlyozta a Passport bemutatóján, hogy egy igen tartós és komoly ellenálló képességekkel felruházott készülékről van szó, a tapasztalatok szerint lett volna alapja az ilyen irányú dicsekvésnek. Ezt igazolja egy friss videó is – amiben azért végül kegyetlenül szétzúzzák a csúcsmobilt.

Tovább

Élőfotókon az aranykeretes BlackBerry Passport

2014. október 7. -

A hatalmas kijelzőjével, friss BB10 rendszerével és hibrid QWERTY gombsorával hódító BlackBerry Passportot eddig csak fekete és fehér változatban láthattuk. Most azonban felbukkant néhány élőfotó a nemrég piacra dobott csúcsmobil arany kerettel szerelt, luxus kiadásáról.

Tovább